måndag 7 oktober 2013

Vi måste sluta ses på det här sättet - Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck

Vi möter Hanna, en vanlig tjej som drömmer om att flytta till Paris. Där ska hon bo med en av sina vänner och hänga på caféer, strosa runt på gatorna, hänga på pubar och bara njuta av livet i Paris. Men första måste Hanna ta sig igenom den sista terminen på gymnasiet och ta studenten.
Vi möter också Jens, en kille som är 24 år och som precis har separerat från sin tjej. Jens är väl rätt vanlig han med, men han är också pappa till Rut 2,5 år.

En kväll möts dessa två vid en bardisk, och det som först börjar lite trevande och försiktigt går sedan över till något helt annat. Men det är inte så lätt med kärlek när två personer är på olika stadier i livet. Och vad gör man när en själv känner en sak och människan man är kär i känner en annan..

Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck är bägge två författare och bloggare. Detta är deras första bok som de skrivit tillsammans. Boken skildrar hur det är att vara en ung förälder väldigt trovärdigt och det är ett ämne som inte finns i många tonårsböcker. Men på något sätt så blir jag som läsare inte berörd av Jens och Hanna. Karaktärerna berör inte lika mycket som storyn gör.

Finna boken inne?

Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar