måndag 27 oktober 2014

Världens viktigaste kyss - David Levithan

Hur ska jag börja skriva, hur ska jag recensera boken med den fantastiska titeln, Världens viktigaste kyss, för jag måste försöka sälja in denna bok till dig som läser, du måste liksom läsa den!!

Världens viktigaste kyss är den kyssen som Harry och Craig ska försöka genomföra, de ska försöka slå världsrekordet i längsta kyss, hela 32 timmar ska de stå utanför skolan och kyssas. Men det är inte lätt, man ska orka stå i 32 timmar, man ska kunna hålla sig för att inte kissa på sig, men ska inte svimma och man ska klara av att höra alla glåpord som kommer kastas mot en.
Det är en väldigt viktig kyss som ska genomföras. Samtidigt som den är viktig för Harry och Craig är den viktig för Neil och Peter som följer kyssen över nätet, den är också viktig för Ryan och Avery som ska gå på sin första dejt, och den är väldigt viktig för alla de män som dött i aids, dessa män som kämpade för att få vara sig själva och få älska den man älskar.

David Levithan är en av de bästa författarna jag vet! Han tar upp otroligt viktiga ämnen och får ner de i ord som gör att en själv som läsare blir så djupt berörd och skakad av dessa berättelser.
Jag säger det igen, LÄS DENNA BOK!!!

Finns boken inne?

Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar